Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Baia cu ultrasunet

Baia cu ultrasunet este destinată pentru dezinfectarea şi presterilizarea concomitentă a instrumentelor stomatologice.
 
Avantajele CURĂŢĂRII CU ULTRASUNET:     
  1. Curăţă rapid şi profund suprafeţele greu accesibile;
  2. Permite evitarea contactului tactil cu instrumentul prelucrat, din momentul prelevării lui în urma utilizării până la etapa sterilizării;
  3. Curăţarea de calitate înaltă a instrumentelor de orice configuraţie;  
  4. Curăţarea cu ultrasunet este mai eficientă şi rapidă, decât cea manuală, deoarece de pe suprafaţă se înlătură depunerile, ce pot intra în reacţie chimică;
  5. Exclude formarea aerosolilor din microorganismele moarte, fenomen provocat de perie;
  6. Tehnologia modernă SWEEP MODE — frecvenţa variabilă de curăţare.  

Baia cu ultrasunet Eurosonic 4D  cu aplicarea tehnologiei «SWEEP MODE» (Euronda, Italy).


Aparatul Eurosonic 4D este menit pentru curăţarea cu ultrasunet a suprafeţelor greu accesibile ale diferitor instrumente: freze diamantate, ace endodontice, instrumente manuale, foarfece, proteze dentare, dispozitive ortodontice şi instrumente de laborator. Aparatul este pus în aplicare exclusiv cu soluţii de curăţare, pe bază de acizi sau alcaliu.

Eurosonic 4D este rezultatul cercetărilor îndelungate şi detaliate. La baza funcţionării lui rezidă sistemul vibrator SWEEP MODE – tehnologia de captare a undelor ultrasonore de frecvenţă variabilă (34-37 kHz) distribuite din tot spaţiul rezervorului, ce garantează calitatea înaltă de curăţare a instrumentelor. Rezervorul din oţel inoxidabil este dotat cu convertoare de tensiune înaltă, care transformă energia electrică în energie ultrasonoră.  

 

Calitatea înaltă

Centrul nostru este dotat cu cel mai modern echipament - care este garanţia calităţii înalte a lucrărilor executate în condiţii mai confortabile pentru pacient. Noi folosim materiale şi instrumente certificate de la producători din Japonia, Germania, SUA, care şi-au făcut un renume impecabil pe piaţa mondială.

Sterilitatea

Tot ce trebuie să fie de unică folosinţă în stomatologie –în cadrul clinicii noastre se foloseşte doar o singură dată. Pentru celelalte aparataje este prevăzut un sistem triplu de prelucrare şi sterilizare a instrumentarului. Aplicarea programelor „Anti-SIDA” şi „Anti - Hepatită” exclude totalmente posibilitatea contaminării cu infecţii virale.
Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD