Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Stomatologia terapeutică

Stomatologia terapeutică modernă – include o gamă largă de servicii de tratament și profilaxie, orientate la tratamentul cariei dentare, pulpitei, parodontitei și altor afecțiuni, precum și la restabilirea formei anatomice a arcadelor dentare.

Albirea dentară

Albirea dentară — este o procedură de schimbare a culorii dinţilor cu ajutorul preparatelor profesionale de calitate înaltă pe bază de peroxid de carbamidă. Sistemele contemporane de albire soluţionează perfect problema, permiţând atingerea unui efect de înălbire vizibil şi îndelungat. Experienţa de mai mulţi ani a specialiştilor clinicii ClasicDent permite aplicarea celor mai avansate metode mondiale destinate albirii dentare. Rezultatele albirii dinţilor obţinute la clinica noastră le puteţi vedea mai jos: 

albirea dintii chisinau Albirea dentară chisinau
 

Restaurarea dentară 

Restaurarea artistică a dinţilor reprezintă în sine o serie de tratamente pentru reconstrucția totală sau parțială a danturii. Cu ajutorul restaurării dentare te poți bucura din nou de zâmbetul tău. Prin intermediul restaurării artistice medicul poate realiza corecţia formei unui dinte fracturat/fisurat, precum şi a unei arcade dentare complete . Astfel, există oportunitatea de a schimba lungimea dintelui, acesta poate fi scurtat sau alungit, de altfel poate fi corectată şi lăţimea dinţilor
 
Реставрация зубов Кишинев restaurarea dintilor Chisinau

 


 
Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD