Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Consultația medicilor stomatologi

Consultaţia unui specialist calificat, elaborarea planului de tratament şi examinarea cu ajutorul camerei intraorale! 

Noi vă oferim cel mai înalt standard în consultarea pacienţilor: 
  • examinare detaliată;  
  • diagnosticare radiografică;  
  • stabilirea diagnosticului într-un mod profesionist;
  • planul complet de tratament;
  • recomandări în îngrijirea cavităţii bucale. 
Procesul consultaţiei: 
 
Consultaţia la clinica "ClasicDent" constituie o oportunitate de a efectua o investigaţie deplină a cavităţii bucale,  de a afla despre opţiunile de soluţionare a problemelor, de a primi planul de tratament dar şi un şir de recomandări în îngrijirea danturii. 
   
La prima consultaţie, medicul elaborează planul complet de tratament pentru restabilirea sănătăţii cavităţii voastre bucale. La necesitate, pentru corecţia ei sunt antrenaţi specialişti din domenii adiacente. 
 
Atenție! Pe site-ul nostru funcţionează sistemul de consultare online. Medicii şi administratorii clinicii se vor strădui  să vă acorde ajutor în privinţa oricărei întrebări apărute. 
 
Pentru ca manipulările stomatologice să decurgă eficient, îndeosebi la planificarea procedurilor complicate, vom avea nevoie de tabloul de ansamblu al sistemului dento-maxilar. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul ortopantomogramei, care oferă medicului stomatolog datele necesare ce ţin de problemele evidente şi ascunse ale cavităţii bucale. Ortopantomograma  reprezintă o metodă stomatologică de diagnostic, ce permite obținerea unei imagini de ansamblu a aparatului dento-maxilar, cu ajutorul radiografiei panoramice.
 
Datele ortopantomogramei dinţilor ne permit să estimăm: 
  • amplasarea dinţilor în maxilare şi raporturile dintre aceștia;  
  • poziţia, starea şi forma oaselor  maxilare;
  • diagnosticarea afecţiunilor ţesutului osos şi parodonţiului;  
  • starea obturaţiilor, calitatea obturaţiei canalelor;
  • stadiul de erupere şi amplasarea molarilor de minte.
În cazuri separate, se efectuează alte metode detaliate de investigaţie: tomografia computerizată sau imaginile radiografice localizate ale dinţilor. 
 
Specialiştii clinicii o să vă instruiască pe Dvs. şi pe copiii voştri în privinţa igienei corecte  a cavităţii bucale, vă vor relata, cât de importantă este selectarea individuală a mijloacelor pentru îngrijirea cavităţii bucale. 
 
Noi discutăm separat întrebările ce ţin de anestezia în timpul tratamentului, ţinând cont de starea generală a organismului pacientului, de bolile lui cronice şi de vârstă.  Posibilităţile şi dotarea tehnică a clinicii noastre permit realizarea tuturor tipurilor de anestezie locală.
 
Medicii-stomatologi de la «ClasicDent»  le recomandă pacienţilor să efectueze regulat examene profilactice – de regulă, o dată la șase luni... Astfel, vor fi detectate la timp chiar şi abaterile minime, ceea ce ne va permite neîntârziat să luăm măsurile necesare şi să reducem la minim volumul tratamentului. Şi, ceea ce este nu mai puţin important, efectuarea regulată a examenelor profilactice, asigură păstrarea garanţiilor în urma tratamentului desfăşurat. 

 
Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD