Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Instalaţia stomatologică - Diplomat
(Diplomat Dental, Slovacia)

Graţie noilor posibilităţi revoluţionare ale instalaţiilor stomatologice Diplomat, noi le oferim pacienţilor noştri o deservire cu adevărat exclusivă la cel mai înalt nivel, atât în domeniul unui examen profilactic, cât şi în cazul unei intervenţii stomatologice complicate. Executarea tehnică, ergonomia inovaţională şi design-ul progresiv al instalaţiilor stomatologice Diplomat sunt o dovadă evidentă a exclusivităţii lor. Cu ajutorul echipamentului stomatologic Diplomat Veţi simţi avantajele evoluției confortului. 

 
Avantajele instalaţiilor stomatologice Diplomat:
  • Ergonomia inovaţională.
Fotoliul dentar comod şi ergonomic asigură pacientului o poziție confortabilă fără tensiune asupra coloanei vertebrale. Căptuşeală moale, suport comod pentru braţe şi cap. Înălţimea şi unghiul de înclinare a fotoliului se reglează după pacient.   .
  • Confort optim.
Din contul delicateţei de executare, medicului îi este asigurat accesul liber la pacient în orice poziţie a fotoliului. Acest lucru exclude pozițiile incomode pentru specialist, îmbunătăţind calitatea tratamentului şi reducând timpul de lucru.
  • Controlul infecțiilor.
Suprafeţele netede şi lucioase ale instalaţiilor noastre garantează o curățare ușor de realizat şi controlul extern impecabil contra infecţiilor, care este extrem de important pentru tratamentul stomatologic sigur. Datorită căptuşelii igienice, speciale instrumentele sunt ușor de curățat. Sterilizarea şi siguranţa sunt garantate!
  • Tratament sigur.
Metodele progresive de curăţare a apei garantează că apa folosită la tratament este întotdeauna curată, ceea ce oferă siguranță pacientului la tratament şi  echipei stomatologice in timpul lucrului. Sistemul de spălare a liniilor de apă garantează înlăturarea eficientă a peliculei microbiene din liniile de apă ale instalaţiei.
  • Prezența camerei intraorale.
Camera miniaturală este destinată pentru vizualizarea şi mărirea suprafeţei dinţilor şi membranei mucoase a cavităţii orale. Utilizarea camerei intraorale permite stomatologului să observe etapa iniţială de deteriorare a dintelui, fisurile, ciobiturile coroanelor dentare, obturaţiile necalitative, să examineze mai detaliat  starea generală a dinţilor şi cavităţii orale.
  • Panou senzitiv de comandă.
Accesul rapid la gestionarea instrumentelor şi tuturor funcţiilor. Medicului îi este mult mai confortabil să lucreze la o astfel de instalaţie. El este complet concentrat asupra tratamentului, ceea ce se reflectă pozitiv asupra calităţii lucrului. Comod medicului – confortabil pacientului!             
 
Diplomat – este nu doar partenerul nostru de încredere, ci şi un decor demn al oricărui cabinet sau clinici stomatologice. 

 

Calitatea înaltă

Centrul nostru este dotat cu cel mai modern echipament - care este garanţia calităţii înalte a lucrărilor executate în condiţii mai confortabile pentru pacient. Noi folosim materiale şi instrumente certificate de la producători din Japonia, Germania, SUA, care şi-au făcut un renume impecabil pe piaţa mondială.

Sterilitatea

Tot ce trebuie să fie de unică folosinţă în stomatologie –în cadrul clinicii noastre se foloseşte doar o singură dată. Pentru celelalte aparataje este prevăzut un sistem triplu de prelucrare şi sterilizare a instrumentarului. Aplicarea programelor „Anti-SIDA” şi „Anti - Hepatită” exclude totalmente posibilitatea contaminării cu infecţii virale.
Mult mai mult trebuie apreciat un dinte decât un diamant.
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD