Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Aparataj unical

Modelarea - 3D la implantarea şi protezarea dinţilor  

Modelarea - 3D – este proiectarea virtuală a oricărei operaţii dentare, fie implantarea sau protezarea dinţilor. Baza sistemului constă dintr-un program computerizat ce prelucrează informaţia şi oferă un plan foarte exact de tratament: alege locul fixării implantului, estimează calitatea şi dimensiunea ţesutului osos.
 
Evident, cu toate acestea se ţine cont de construcţia maxilarului pacientului, prezenţa şi amplasarea dinţilor naturali, precum şi a terminaţiilor nervoase, sinusului maxilar – în general acest lucru permite evitarea erorilor neplăcute medicale şi umane. Modelarea-3D permite de asemenea crearea protezelor dentare, ce corespund formei fireşti a dinţilor naturali. 

Mai detaliat. (Accesaţi pagina articolului)


Tehnologia CAD/CAM® în stomatologie  

La clinica stomatologică «Clasicdent» din Chişinău se utilizează tehnologia CAD/CAM® (CEREC®) pentru restaurarea computerizată a dinţilor  
Acest aparat este capabil fără implicarea tehnicienilor dentari şi laboratorului să confecţioneze construcţii nemetalice ortopedice – vinire, luminire, diverse tipuri de obturaţii, coroane, punţi dentare. 
 În prezent tehnologia CAD/CAM® – este una din cele mai perfecte metode în domeniul restaurării computerizate a dinţilor. La temelia ei rezidă scanarea computerizată şi modelarea tridimensională a regiunii de protezare a dinţilor. Prin traducere literală CAD – proiectare asistată de calculator  CAM – fabricaţie asistată de calculator. Datorită acestei tehnologii sunt automatizate complet toate etapele de fabricaţie ale construcţiei, fiind atins cel mai bun efect estetic, economisind esenţial timpul, atât a pacientului, cât şi a medicului.    

Mai detaliat. (Accesaţi pagina articolului)

 

Calitatea înaltă

Centrul nostru este dotat cu cel mai modern echipament - care este garanţia calităţii înalte a lucrărilor executate în condiţii mai confortabile pentru pacient. Noi folosim materiale şi instrumente certificate de la producători din Japonia, Germania, SUA, care şi-au făcut un renume impecabil pe piaţa mondială.

Sterilitatea

Tot ce trebuie să fie de unică folosinţă în stomatologie –în cadrul clinicii noastre se foloseşte doar o singură dată. Pentru celelalte aparataje este prevăzut un sistem triplu de prelucrare şi sterilizare a instrumentarului. Aplicarea programelor „Anti-SIDA” şi „Anti - Hepatită” exclude totalmente posibilitatea contaminării cu infecţii virale.
Mult mai mult trebuie apreciat un dinte decât un diamant.
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD