Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Programează o vizită chiar acum

Programare Completați formularul de mai jos pentru a vă programa la o consultație. De asemenea, ne puteți contacta la numărul de telefon: (+373) 22 72 66 91, 0794 55 953 pentru a preciza specialistul și timpul necesar și convenabil programării Dvs. Pentru orice întrebare suplimentară - suntem oricând disponibili să vă răspundem.

Cum vă numiți? *
Nr. dvs de telefon *
Pe ce dată doriți să vă programați?
La ce oră doriți să vă programați?
Scopul Vizitei. Comentarii
Codul de verificare *

Alegerea corectă

Servicii complete

Clinica noastră oferă un spectru complet de servicii stomatologice pentru adulţi şi copii. Pentru diagnosticul afecţiunilor la clinica „ClasicDent” se aplică echipamente digitale moderne.

Personal calificat

În clinica noastră lucrează o echipă de medici înalt calificaţi, care trec atestarea anuală şi posedă o bogată experiență clinică.

Aparataj unical

Modelarea-3D – este proiectarea virtuală a oricărei operaţii dentare, fie implantarea sau protezarea dinţilor. Baza sistemului constă dintr-un program computerizat ce prelucrează informaţia şi oferă un plan foarte exact de tratament.

Stomatologie pentru copii

Echipa noastră va face tot posibilul, ca copilaşii să uite de frică şi lacrimi în cabinetul stomatologului şi să-şi bucure părinţii cu zâmbetele lor sănătoase şi sclipitoare.

Chemare de urgență

Dacă a apărut brusc o durere acută dentară, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0 794 55 953 Între orele 10.00 – 20.00. În orice zi, inclusiv în zilele libere și de sărbătoare!

Consultația specialistului

Consultaţia unui specialist calificat, elaborarea planului de tratament şi examinarea cu ajutorul camerei intraorale.


Mult mai mult trebuie apreciat un dinte decât un diamant.
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD