Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Modulul endodontic

Modulul endodontic inovaţional  cu apex locator permite concomitent măsurarea şi prelucrarea canalului. 
 
Avantajele modulului endodontic: 
  • Modulul oferă posibilitatea de a prelucra mecanic canalele radiculare cu precizie maximală.
  • Localizarea  instrumentarului rotativ şi mişcarea lui este afişată în timp real pe un ecran LCD color.
  • Semnalul  sonor suplimentar asigură  identificarea exactă a poziţiei în care se află instrumentul în canal radicular.
  • Forma ergonomică şi comodă a modulului, reduce tensiunea la capetele degetelor şi facilitează lucrul.
  • Efectuează măsurarea exactă a canalului, indiferent de faptul dacă este uscat sau umed.

Modulul endodontic
Modulul endodontic cu apex locator înserat DentaPort ZX de la compania Morita (Japan). 

În clinica noastră  prelucrarea canalelor se realizează prin aplicarea sistemului inovaţional – al companiei Morita (Japonia). El constă dintr-un modul endodontic special de viteză redusă cu apex locator integrat. Locatorul permite stomatologului să vadă, ceea ce face, pe un ecran special LCD.  Pe display se vede distanţa până la apexul radicular, ceea ce reduce riscul pătrunderii instrumentului în ţesuturile periapicale. Şi acest lucru micşorează riscul prelucrării necalitative a canalului. Dacă instrumentul se apropie de apexul radicular, atunci viteza lui de rotaţie se reduce automat. În cazul când canalul radicular este străbătut până la capăt, atunci modulul endodontic începe să se rotească în direcţia opusă, pentru a uşura scoaterea lui din canal. Prin urmare, la sigur, instrumentul nu se va rupe şi nu va trebui extras din canal. Pentru evitarea perforării peretelui canalului, sistemul DentaPort ZX are un senzor al momentului de rotaţie. 
 
Siguranţa motoarelor endo este foarte înaltă, întrucât în afara motorului electric ele nu au nici un fel de mecanică, iar electronica integrată, atestată prin Certificatul European de Calitate CE, este sigură şi inofensivă. 
 
IMPORTANT! Toate canalele radiculare, obturate până la nivelul apexului radicular, sunt umplute fără goluri şi depășiri în ţesuturile adiacente – un rezultat evident calitativ al tratamentului efectuat. 

 

Calitatea înaltă

Centrul nostru este dotat cu cel mai modern echipament - care este garanţia calităţii înalte a lucrărilor executate în condiţii mai confortabile pentru pacient. Noi folosim materiale şi instrumente certificate de la producători din Japonia, Germania, SUA, care şi-au făcut un renume impecabil pe piaţa mondială.

Sterilitatea

Tot ce trebuie să fie de unică folosinţă în stomatologie –în cadrul clinicii noastre se foloseşte doar o singură dată. Pentru celelalte aparataje este prevăzut un sistem triplu de prelucrare şi sterilizare a instrumentarului. Aplicarea programelor „Anti-SIDA” şi „Anti - Hepatită” exclude totalmente posibilitatea contaminării cu infecţii virale.
Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD