Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Albirea dinţilor

Albirea dentară — este procedura de  schimbare a culorii dinţilor cu ajutorul preparatelor profesionale de calitate înaltă pe bază de peroxid de carbamidă. 

Avantajele albirii:
  • Rezultat rapid într-o limită minimă de timp — 45 minute;
  • Lipsa influenţei negative asupra gingiilor, membranelor mucoase şi smalţului;
  • Întărirea smalţului; 
  • Stabilitatea înaltă a rezultatului obţinut. 
La clinica stomatologică «ClasicDent» din Chişinău se aplică sistemul profesional de albire “Smiling System”(Italy), în care se utilizează gelurile  Professional Smiling Advanced HP şi Proffesional Smiling Plus HP. Gelurile conţin 38% de peroxid de carbamidă şi particule de foto-activatori. Aceste substanţe de albire se folosesc doar împreună cu lampa profesională Pro Light Machine.

Dacă aveţi pe dinţi tartru, pete de cafea, ceai şi tutun nu vă indispuneţi. Acest lucru poate fi corectat prin curăţarea profesională a dinţilor cu albirea lor ulterioară. Şi toate acestea fără nici o daună pentru smalţ. Savanţii au demonstrat că după albire structura smalţului dentar se consolidează cu 25-35%, iar riscul apariţiei tartrului, cariilor şi parodontitei se reduce până la 40%.  

Activarea gelului cu ajutorul razelor de lumină - albirea dintelorComparaţia culorii iniţiale cu rezultatul albirii 


Indicaţii:
  • schimbarea culorii dinţilor drept consecinţă a viciilor, de exemplu a fumatului;
  • insatisfacţia estetică;
  • schimbarea de vârstă a culorii, deoarece smalţul cu anii se întunecă;
  • pigmentarea pronunţată a straturilor externe ale smalţului dentar;
  • schimbarea culorii dinţilor în urma traumelor sau afecţiunilor;
  • dinţi „tetraciclinici” întunecaţi din cauza administrării antibioticelor şi etc. 
Cea de-a doua metodă, folosită la clinica noastră, este albirea dinţilor cu ajutorul gelului şi capelor individuale de la compania Opalescence ( Ultradent, USA). 

Metoda albirii profesionale rezidă în utilizarea unor cape speciale transparente de silicon, împreună cu gelul Opalescence. Capele se confecţionează individual şi se îmbracă pe dinţi atunci când vă este comod (cel mai bine pe noapte). Este oare inofensivă albirea? 
 
Această întrebare este pusă de fiecare pacient. Congresul Internaţional de Estetică Dentară din Montreal, desfăşurat acum câţiva ani, a adoptat rezoluţia: albirea – cea mai inofensivă din toate procedurile stomatologice. Albirea executată profesional va face zâmbetul luminos şi atrăgător şi în plus nu va dăuna nici dinţilor şi nici organismului. 
 
După procedură trebuie să respectaţi o dietă specială timp de o săptămână. Noi recomandăm pacienţilor să evite fumatul, consumul de ciocolată, cafea, vin roşu, băuturi carbogazoase şi alte produse ce pot colora smalţul. Dacă veţi respecta aceste recomandări, atunci efectul albirii poate fi menţinut 2 ani. 

 
Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD