Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Pune o întrebare online

Vă propunem să întrebați medicul stomatolog, completând formularul de mai jos. Suntem întotdeauna disponibili să Vă răspundem la orice întrebare.

Important. Specialiștii nu vă vor pune un diagnostic și nu vă vor indica un tratament online. Toate sfaturile țin doar de recomandări.

Cum vă numiți? *
Email *
Întrebare *
Codul de verificare *

Alegerea corectă

Servicii complete

Clinica noastră oferă un spectru complet de servicii stomatologice pentru adulţi şi copii. Pentru diagnosticul afecţiunilor la clinica „ClasicDent” se aplică echipamente digitale moderne.

Personal calificat

În clinica noastră lucrează o echipă de medici înalt calificaţi, care trec atestarea anuală şi posedă o bogată experiență clinică.

Aparataj unical

Modelarea-3D – este proiectarea virtuală a oricărei operaţii dentare, fie implantarea sau protezarea dinţilor. Baza sistemului constă dintr-un program computerizat ce prelucrează informaţia şi oferă un plan foarte exact de tratament.

Stomatologie pentru copii

Echipa noastră va face tot posibilul, ca copilaşii să uite de frică şi lacrimi în cabinetul stomatologului şi să-şi bucure părinţii cu zâmbetele lor sănătoase şi sclipitoare.

Chemare de urgență

Dacă a apărut brusc o durere acută dentară, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0 794 55 953 Între orele 10.00 – 20.00. În orice zi, inclusiv în zilele libere și de sărbătoare!

Consultația specialistului

Consultaţia unui specialist calificat, elaborarea planului de tratament şi examinarea cu ajutorul camerei intraorale.


Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD