Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Camera intraorală

Camerele intraorale permit filmarea în interiorul cavităţii orale a pacientului şi primirea unor imagini de rezoluție înaltă.
 
Avantajele camerei: 
  • Posibilitatea diagnosticării cariilor în faza iniţială.  
  • Permite filmarea video neîntreruptă a procesului de tratare al dinţilor.
  • Oportunitatea de a efectua o imagine înainte de tratament şi de a arăta pacientului  rezultatul tratamentului.
  • Permite detectarea fisurilor smalţului dentar  şi materialului de obturaţie, ce nu pot fi văzute cu ochiul liber.  

Camera intraorală Super Cam (Taiwan)

 
Cu ajutorul camerei  Super Cam  se poate face o imagine informativă şi de mare precizie a oricăror dinţi, precum şi filmarea video  de calitate înaltă. Camera miniaturală este predestinată pentru vizualizarea şi mărirea suprafeţei dinţilor şi mucoasei cavităţii orale. Camera modernă este dotată cu iluminare LED, ce permite vizualizarea obiectului tratat în cazul unei iluminaţii suficiente. 
    
Folosirea camerei intraorale permite stomatologului să vadă gradul de deteriorarea dintelui la etapa inițială, fisurile, fracturile coroanelor dentare, plombele puse necalitativ, să examineze mai bine starea generală a dinţilor şi cavităţii orale. Aceasta îi oferă posibilitatea de a desăvârşi calitatea serviciilor stomatologice acordate. 
 
Una din funcţiile de bază, oferite de camera intraroală – pacientul poate vedea de sine stătător foarte clar şi evident starea dinţilor săi pe ecranul monitorului, de exemplu, în timpul consultaţiei. 
 
De asemenea, camera video intraorală permite compararea stării dintelui până şi după tratament, iar medicul, care o aplică în practica lui, trebuie să fie absolut sigur că imaginea mărită a lucrului executat nu va impune pacientul să-şi dorească ceva mai bun. 
 

 

Calitatea înaltă

Centrul nostru este dotat cu cel mai modern echipament - care este garanţia calităţii înalte a lucrărilor executate în condiţii mai confortabile pentru pacient. Noi folosim materiale şi instrumente certificate de la producători din Japonia, Germania, SUA, care şi-au făcut un renume impecabil pe piaţa mondială.

Sterilitatea

Tot ce trebuie să fie de unică folosinţă în stomatologie –în cadrul clinicii noastre se foloseşte doar o singură dată. Pentru celelalte aparataje este prevăzut un sistem triplu de prelucrare şi sterilizare a instrumentarului. Aplicarea programelor „Anti-SIDA” şi „Anti - Hepatită” exclude totalmente posibilitatea contaminării cu infecţii virale.
Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2023.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD