Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Servicii complete

Clinica noastră oferă un spectru complet de servicii stomatologice pentru adulţi şi copii. Pentru diagnosticul afecţiunilor stomatologice la clinica „ClasicDent” se aplică echipamente digitale moderne.
Chirurgia dentară

In clinica stomatologica ClasicDent iti oferim cea mai buna cale de a rezolva urgente stomatologice sau pentru implanturi dentare – chirurgie dentara.

Mai detaliat. (Accesaţi pagina de serviciu).
DIAGNOSTICAREA – RADIOGRAFICĂ

Tratamentul calitativ începe de la diagnosticare. Una din metodele aplicate este radiografia. La momentul de faţă în clinică se folosesc aparate digitale, ce asigură diagnosticarea la cel mai înalt nivel. Radiografia este folosită pentru diagnosticul afecţiunilor, în timpul tratamentului şi pentru controlul acestuia.

Mai detaliat. (Accesaţi pagina de serviciu).
TERAPIA

Stomatologia terapeutică modernă - reprezintă un spectru de acţiuni curative şi profilactice, ce sunt orientate pentru tratarea cariei dentare, pulpitei, periodontitei şi altor afecţiuni, precum şi pentru restabilirea formei anatomice naturale a arcadei dentare.

Mai detaliat. (Accesaţi pagina de serviciu).
STOMATOLOGIA ESTETICĂ

Stomatologia estetică — reprezintă un spectru de proceduri, orientate asupra îmbunătăţirii aspectului extern al dinţilor şi al zâmbetului în general. Stomatologia estetică în primul rând include în sine noţiunea „restaurare artistică dentară”, adică restabilirea unui dinte deteriorat ţinând cont de toţi parametrii funcţionali şi estetici.

Mai detaliat. (Accesaţi pagina de serviciu).
1

 
Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2023.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD