Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Lupa binoculară

Lupa binoculară permite vizualizarea unor detalii ce nu pot fi văzute cu ochiul liber. Mărirea optimală, detalizare maximă şi libertatea nelimitată a mişcărilor permit concentrarea completă asupra lucrului. 
 
Avantajele lupei binoculare:
  • Îmbunătăţirea calităţii serviciilor pentru pacienţi;
  • Control maxim  în timpul obturației canalelor radiculare;
  • Formarea microreliefului ideal al dintelui în timpul restaurării estetice;
  • Depistarea anumitor tipuri de fracturi ale rădăcinii dintelui;
  • Diagnosticarea microfisurilor;
  • Îmbunătățirea ergonomiei lucrului specialiştilor.
Utilizarea în cadrul clinicii stomatologice "ClasicDent" a lupei binoculare moderne  EyeMag Pro S de la compania "Carl Zeiss"  permite vizualizarea unor aşa fragmente ale obiectului urmărit, ce nu pot fi văzute cu ochiul liber, ceea ce asigură precizia maximă de executare a manipulărilor.

Cu ajutorul măririi multiple este posibilă vizualizarea celor mai mici detalii ale topografiei şi anatomiei canalelor radiculare şi efectuarea celui mai amplu tratament al canalelor dentare, fie că este vorba de depulpare, tratament endodontic repetat sau extracţia unui corp străin  (de exemplu a pivotului intra-radicular).

 Lupa binoculară permite determinarea corectă a numărului de canale  radiculare chiar şi în cazul localizării lor atipice, detectarea microfisurilor şi perforării pereţilor canalelor dentare, verificarea minuţiozităţii curăţirii din canalele radiculare a rămăşiţelor pulpei– sursă secundară de infecţie.    

 
Lupele prismatice de la "Сarl Zeiss" sunt povăţuitorii de bază ai ochilor noştri. Mărirea ne permite o diferenţiere mai bună a structurilor minuscule şi astfel, creează condiţii pentru un nivel de lucru de o calitate mai înaltă. Lupele prismatice  "Сarl Zeiss" de la prima vedere ne conving de posibilităţile excelente ale opticii lor. Imaginea   stereoscopică minunată ne deschide o nouă viziune asupra lucrurilor. Lupele se aplică în implantologie şi în cazul tratamentului endodontic. Se folosesc şi în ortopedie, în terapia de restaurare. În laboratoarele tehnico-dentare sunt utilizate la modelarea şi în timpul lucrului cu ceramica şi la crearea construcţiilor de restaurare de nivel înalt. 
 

 

Calitatea înaltă

Centrul nostru este dotat cu cel mai modern echipament - care este garanţia calităţii înalte a lucrărilor executate în condiţii mai confortabile pentru pacient. Noi folosim materiale şi instrumente certificate de la producători din Japonia, Germania, SUA, care şi-au făcut un renume impecabil pe piaţa mondială.

Sterilitatea

Tot ce trebuie să fie de unică folosinţă în stomatologie –în cadrul clinicii noastre se foloseşte doar o singură dată. Pentru celelalte aparataje este prevăzut un sistem triplu de prelucrare şi sterilizare a instrumentarului. Aplicarea programelor „Anti-SIDA” şi „Anti - Hepatită” exclude totalmente posibilitatea contaminării cu infecţii virale.
Mult mai mult trebuie apreciat un dinte decât un diamant.
© Clasic Dent 2004 – 2024.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD