Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Stomatologie decorativă

Декоративная стоматология скайсы КишиневEstetica dentară prezintă încă o tendinţă modernă din ultimii ani – aplicarea micilor bijuterii dentare (Skyce-uri) – aşa-numita stomatologie decorativă. Aceste bijuterii moderne sunt destinate pentru decorarea smalţului. 

Produsele Skyce, de regulă, sunt fabricate din cristal de rocă ori din sticlă. Drept decorațiuni dentare se folosesc de asemenea articole din brandul Swarovski. La exterior, produsele Skyce ne reamintesc foarte mult diamantele, iar sclipirea lor neobişnuită creează un efect nemaipomenit.  Grosimea acestora, de obicei constituie 0,2 mm. Diametrul „pietricelei” rareori depăşeşte 2 mm. 
 
Avantajele produselor Skyce: 
  • o modalitate perfectă de auto-exprimare, element impecabil de look;
  • decoraţiunea străluceşte impresionant la soare;  
  • fixarea  pe dinţi nu contribuie la deteriorarea smalţului;
  • sunt absolut netoxice şi nu provoacă alergie;
  • sunt imperceptibile în cavitatea bucală.
 
украшение зубов КишиневDecoraţiunile se instalează cu ajutorul unui compozit fluid care nu cauzează leziuni la nivelul smalțului sau a dentinei. Procedura durează nu mai mult de 20 minute şi nu dăunează în vreun fel structurile dentare, deoarece aplicaţiile sunt confecţionate din materiale inerte. Îndepărtarea decorațiunilor dentare este simplă și se poate face în orice moment în cabinetul stomatologic, fără să existe riscul afectării smalțului. 
 
Cu ajutorul metodelor moderne ale stomatologiei decorative noi putem face zâmbetul Dumneavoastră deosebit. 
 
скайсы украшение зубов Кишинве
 

 
Mult mai mult trebuie apreciat un dinte decât un diamant.
© Clasic Dent 2004 – 2023.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD