Clinica stomatologică

Pune o întrebare
online
Programează
o vizită chiar acum

Autoclavul

Autoclav – aparat pentru sterilizarea şi  dezinfectarea instrumentelor medicale, accesoriilor, materialelor sub acţiunea aburilor fierbinţi de apă.

Avantajele autoclavului de clasa B:
  • Autoclavul corespunde integral normelor  ЕС 13060 pentru autoclavele de clasa  B.
  • Sistemul electronic de evaluare a procesului de lucru.  
  • Eficienţă înaltă.
  • Sterilizarea instrumentelor cu o structură complicată a spaţiilor interne.  
  • Păstrarea informaţiei ultimelor 40 cicluri de sterilizare cu raportul integral pentru fiecare ciclu.
  • Sterilizare la 100% cu aplicarea tehnologiei preliminare în vid şi randament perfect de uscare.
  • Serveşte drept metodă eficientă pentru asigurarea sterilizării  perfecte – cu ajutorul tehnologiei preliminare în vid fracţionat elimină complet aerul, şi mai apoi  prelucrează cu abur sub tensiune.
  • Prelucrarea în vid asigură rezultate impecabile de uscare, ce corespund celor mai riguroase standarde de clasa B – umiditatea permanentă nu depăşeşte 0,2% pentru instrumente sau 1,0% pentru textil.
Autoclavul electronic NewClave Autohouse de clasa B (Apoza, Taiwan)

Autoclavele de clasa B înlocuiesc cu succes numeroase dispozitive de sterilizare, deoarece în ele pot fi prelucrate orice instrumente, indiferent de materialul din care sunt confecţionate. Autoclavele de clasa B funcţionează în baza tehnologiei de sterilizare şi uscare în vid; şi în ele pot fi prelucrate instrumente metalice, tubulare, poroase în ambalaj individual şi fără el. De asemenea, în ele se admite şi sterilizarea materialului medical din bumbac.
Principiul sterilizării în vid este bazat pe  eliminarea totală a aerului din camera de lucru a autoclavului în procesul ciclului de prelucrare. Astfel, din toate canalele interne şi spaţiile instrumentelor este eliminat stratul de aer, ce împiedică acţiunea aburilor fierbinţi, fapt ce garantează distrugerea totală a microflorei bacteriene de pe suprafeţele externe şi interne ale instrumentelor, care sunt folosite în lucrul stomatologului. 
 
În timpul fiecărei sterilizări, împreună cu instrumentele, în autoclav se pun indicatoare speciale de testare, care îşi schimbă culoarea, odată ce temperatura va atinge valoarea stabilită.  Testul dat permite să ne convingem de faptul că în timpul sterilizării a fost atinsă temperatura necesară pentru sterilizarea completă a instrumentelor. 
 
IMPORTANT! La clinica noastră instrumentele şi materialele sunt supuse sterilizării în pachete sigilate, cu toate acestea uscarea în interiorul autoclavului în vid le păstrează sterilitatea pe un termen de până la un an de zile.
 

 

Calitatea înaltă

Centrul nostru este dotat cu cel mai modern echipament - care este garanţia calităţii înalte a lucrărilor executate în condiţii mai confortabile pentru pacient. Noi folosim materiale şi instrumente certificate de la producători din Japonia, Germania, SUA, care şi-au făcut un renume impecabil pe piaţa mondială.

Sterilitatea

Tot ce trebuie să fie de unică folosinţă în stomatologie –în cadrul clinicii noastre se foloseşte doar o singură dată. Pentru celelalte aparataje este prevăzut un sistem triplu de prelucrare şi sterilizare a instrumentarului. Aplicarea programelor „Anti-SIDA” şi „Anti - Hepatită” exclude totalmente posibilitatea contaminării cu infecţii virale.
Păstrați-vă dinții. Zîmbiți pentru sănătate!
© Clasic Dent 2004 – 2023.
Copierea și duplicarea, precum și orice altă utilizare a materialelor este posibila doar cu permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor.

Designed by Tank Developed by KB.MD